1 Αυγούστου 2017

Δραστηριότητες

Η Εύβοια είναι ένας μοναδικός προορισμός καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Ανεπηρέαστη από τον μαζικό τουρισμό αποτελεί πόλο έλξης για όσους επιθυμούν πιο χαλαρωτικές διακοπές με εξορμήσεις στη φύση. Οι γαλαζοπράσινες παραλίες ενδείκνυνται για κολύμπι, κανό καγιάκ και πολλά άλλα θαλάσσια σπορ. Μάλιστα, η συχνότητα των ανέμων είναι ιδανική για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στην ιστιοπλοΐα και το Kitesurf – windsurf. Τα υπέροχα νερά και ο πλούσιος θαλάσσιος κόσμος καθιστούν τις καταδύσεις μία αξέχαστη εμπειρία. Οι ύφαλοι στο ανοιχτό Αιγαίο, οι βραχονησίδες, στον Ευβοικό και διάφορα ναυάγια γερμανικών πολεμικών συναρπάζουν έως και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Επίσης, οι διαδρομές που προσφέρονται για πεζοπορία είναι άπειρες και μαγευτικές. Τα σπάνια ορεινά τοπία, φαράγγια, καταρράκτες, καταπράσινοι κάμποι, υδροβιότοποι αλλά και ένα καταπληκτικό πολλά υποσχόμενο κλίμα δημιουργούν διάθεση μοναδική.

Λουτρά Αιδηψού

Τα Λουτρά Αιδηψού είναι κωμόπολη του Νομού Ευβοίας, του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού όπως αυτός συστάθηκε σύμφωνα με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Βρίσκεται σε απόσταση 9 χιλιομέτρων από το Νέο Πύργο Ευβοίας. Ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 2.560 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Ο οικισμός είναι η μεγαλύτερη λουτρόπολη της Ελλάδας, λόγω της ύπαρξης θερμών ιαματικών πηγών, οι οποίες είναι κατάλληλες για τη θεραπεία πολλών παθήσεων.

Μία επίσκεψη στα ιαματικά λουτρά θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να αποβάλλεται το στρες και θα σας δώσει μία μοναδική αίσθηση ευεξίας, πνευματικής διαύγειας και ανάπαυλας.